AKTUELNO

Saopštio joj je svoje planove.

Bane Čolak je rano jutros otkrio Zorici Marković šta je ono čime preti svojoj bivšoj devojci Zerini Hećo. On je tom prilikom zapretio da će sve javno otkriti ako Zerina nastavi da ga provocira, ali nije izdržao dugo, pa je odmah nakon buđenja pozvao svoju bivšu devojku da joj saopšti svoje planove.

Foto: TvPink Printscreen

To što me ljudi ponižavaju, sam sam kriv. Sve ovo mi je trebalo da shvatim kakva si. Progutam sve sa Ervinom, onda dođe Vlada. Ti kažeš da te ne zanima nijedan muškarac ovde, a onda ovo uradiš. Na toj posteljini gde je pored tebe spavao go muškarac ti si se sa mnom ljubila i pipala. Ja sam te ovde napravio žrtvom - počeo je Bane.

Foto: TvPink Printscreen

Zvao sam te zato što sam ja ovde mesecima ovde od sebe pravio retarda. Zbog svega ja planiram da zamolim produkciju da mi dopusti pristup telefonu na 10 minuta. Ako mi ne dopuste, ja ću nekome ko će ovde doći za Novu godinu dati šifru od telefona. Slike sa terase koje dokazuju čime se baviš, gde si bila, sa kim si bila... Sve je to na mom telefonu - dodao je on.

Zerina nije želela da ga suša, već je besno otišla od njega i obećala mu je da će ga poniziti pred zadrugarima tako što će pročitati pesmu koju joj je on napisao.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku koji je dostupan ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: U GRADU OSVANULI BILBORDI SA NJENOM SLIKOM I LJUBAVNOM PORUKOM: Ko je misteriozni obožavalac koji je Luni Đogani OVO priredio?! (FOTO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'